top of page

Het kapsel van Donald

Vorige week werd de wereld verblijd met een boevenfoto van onze vriend Donald Trump. De zwarte raap doet geen politieke uitspraken, maar toch is er sprake van enige fascinatie voor dit vreemde manspersoon. En bij uitbreiding eigenlijk een fascinatie voor het hele Noord-Amerikaanse continent.


Daarom misschien ook dat ik sinds vorig jaar een typische Amerikaanse groente probeer te kweken, namelijk suikermaïs. Met vallen en opstaan, want vorig jaar zette ik de plantjes blijkbaar te ver uit elkaar en had ik wel maïskolven, maar die bleken maar voor een vierde opgevuld met korrels. Very strange. Dit jaar poging twee, plantjes dicht genoeg bij elkaar gezet, en kijk: de eerste geoogste kolf was er toch wel één uit het boekje!


Omdat Bakman het een vreemd idee vindt om maïskolven op zijn heel te eten, en omdat de korrels van verse kolven halen niet zo makkelijk is, probeerden we eens maïsribbetjes uit (het recept vind je hier: https://culinaireambiance.com/nl/recept/mais-ribs-803)

corn ribs

Makkelijk om klaar te maken, en je eet ze zoals echte ribbetjes, inclusief afkluiven tot op het harde middenstuk en vettige handjes.


Ow ja, en in een moment van verveling kreeg ik plots de ingeving om 'Donald Trump' en 'corn' in te typen in Google. Niet eens zo'n gekke ingeving, want er blijkt wel degelijk een verband te zijn tussen Trump en maïs! Kijk maar eens hieronder, in de categorie: Things Donald Trump's hair looks like.


Photo courtesy of imgur.com


Voor wie er niet genoeg van krijgt, is er ook nog deze link: https://spoonuniversity.com/lifestyle/foods-easily-mistaken-donald-trumps-hair

Haha, zo lachen met Trumpie! Zou ik nu Amerika niet meer binnen mogen??

Comments


bottom of page